„FITROOM" dla turystów w Orelcu

Od czerwca do sierpnia 2014 r. w ramach projektu zrealizujemy najwa┼╝niejsze dzia┼éania: odnowimy przestronny korytarz i przekszta┼écimy go w „FITROOM" - sal─Ö do prowadzenia zaj─Ö─ç typu fitness, tanecznych, doposa┼╝ymy go w sprz─Öt gimnastyczny i audiowizualny oraz szafy do przechowywania sprz─Ötu sportowego i odzie┼╝y osób bior─ůcych udzia┼é w zaj─Öciach.
wydamy i roz kolportujemy w okolicznych gospodarstwach agroturystycznych ulotki promuj─ůce projekt, w tym: zaj─Öcia i warsztaty min. dla turystów, kontakt do animatora dzia┼éa┼ä i informacji turystycznej (którego zatrudnimy dzi─Öki realizacji projektu). Ponadto dodamy now─ů ofert─Ö do strony internetowej stowarzyszenia oraz zach─Öcimy okolicznych w┼éa┼Ťcicieli gospodarstw agroturycznych do umieszczenia (zlinkowania) jej na swoich stronach www co wp┼éynie na podniesienie atrakcyjno┼Ťci turystycznej Orelca i wska┼╝e na aktywno┼Ť─ç, któr─ů mo┼╝na uprawia─ç tak┼╝e poza sezonem turystycznym.

Projekt wspó┼éfinansowany przez Szwajcari─Ö w ramach szwajcarskiego programu wspó┼épracy z nowymi krajami cz┼éonkowskimi Unii Europejskiej, poprzez projekt "Alpy Karpatom ", realizowany przez Fundacj─Ö Karpack─ů - Polska.

Instytucja Realizuj─ůca projekt Alpy Karpatom:                                                                Beneficjent:

logo SO

W miar─Ö realizacji projektu zamieszcza─ç b─Ödziemy kolejne wa┼╝ne informacje (naj┼Ťwie┼╝sze na górze):

6. Animator dzia┼éa┼ä Stowarzyszenia Orelec p. Renata Jakiel ( tel. 785 536 797) zaprasza na zaj─Öcia fitness we wtorki i czwartki o godz. 18°°.

5. Czas realizacji tak szybko mija, ┼╝e ju┼╝ jeste┼Ťmy po najwa┼╝niejszych pracach i na szcz─Ö┼Ťcie zd─ůrzyli┼Ťmy przed rozpocz─Öciem roku szkolnego. Tak prezentuje si─Ö efekt naszej pracy FITROOM zamiast starego korytarza szkolnego.

4. Zapytanie ofertowe nr 2/07/2014 (Orelec, 11 lipca 2014)
W zwi─ůzku z realizacj─ů projektu „FITROOM" dla turystów w Orelcu zapraszamy do z┼éo┼╝enia oferty na: dostaw─Ö 50 m2 korkowych paneli ┼Ťciennych do budynku NSP Orelec

Zapytanie ofertowe3.pdf,        Zal_1_do_zapytania_formularz_oferty.doc

3. Zapytanie ofertowe nr 1/07/2014 (Orelec, 11 lipca 2014)
W zwi─ůzku z realizacj─ů projektu „FITROOM" dla turystów w Orelcu zapraszamy do z┼éo┼╝enia oferty na: dostaw─Ö 100 m2 paneli pod┼éogowych do budynku NSP Orelec.

Zapytanie ofertowe2.pdf,        Zal_1_do_zapytania_formularz_oferty.doc

2. Prace remontowe post─Öpuj─ů - spróchnia┼éa pod┼éoga zerwana, zmodernizowana instalacja c.o. na korytarzu, u┼éo┼╝ona izolacja pozioma i na koniec wylana wylewka betonowa. (Orelec, 03 lipca 2014)

1. Zapytanie ofertowe nr 1/06/2014 (Orelec, 18 czerwca 2014)
W zwi─ůzku z realizacj─ů projektu „FITROOM" dla turystów w Orelcu  zapraszamy do z┼éo┼╝enia oferty na: przeprowadzenie prac remontowych w budynku NSP Orelec